ხორცის ბურთულები ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარშს შევურიოთ დაბლენდერებული ხახვი, გაჭყლეტილი ნიორი,საფანელი,ყველი,კვერცხი,წყალი,

მარილი და პილპილი. კარგად მოვურიოთ და გავაჩეროთ ნახევარი საათი. გავაკეთოთ პატარა

ბურთულები და დავაწყოთ პერგამენტის ქაღალდზე. ტაფას მოვასხათ ზეთი და შევწვათ

ყველა მხრიდან. გამზადებული გუფთები დავაწყოთ ქაღალდის ხელსახოცზე,რომ ზედმეტი

ცხიმისგან დაიწრიტოს და მივიტანოთ სუფრასთან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ამოლესილი ლობიო