ხორცის ბრაწულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

პრასი  დავჭღათ წვრილად, გადავიტანოთ ჯამში, მოვაყაროთ მარილი და გავაცროთ 10 წთ. პრასი

მოვშუშოთ ზეთში ნელ ცეცხლზე, ჩავამატოთ გაჭყლეტილი ნიორი, ფარში, ტომატი, მარილი

და პილპილი. მიღებული მასა გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭუჭელში, შევდგათ ბრაწულა 200

გრადუსზე ღუმელში 2-3 წთ. როცა კვერცხი ოდნავ მოიბრაწება, გამოვიღოთ, მოვაყაროთ გახეხილი

ყველი და შევაბრუნოთ ღუმელში 10-15 წთ.

ხორცის ბრაწულა
4 (80%) 6 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის ხორცი ( ვიდეო)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი