ხორციანი ღვეზელები

შემადგენლობა:

მომზდება:

ხორცი დავჭრათ წვრილად,მოვხარშოთ,გადავწუროთ წყალი და გაციებული

გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან ერთად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ფარში მოვხრაკოთ ზეთში.

საფუვრიანი ცომი გავყოთ სასურველ ზომებად, გავაბრტყელოთ, ჩავდოთ ფარში და შევწვათ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ირლანდიური პური ( ვიდეო)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი