ხბოს ხორცი ლუდში

მომზადება:

600 გრ ხბოს ხორცი დავჭრათ, მოგრძო, პატარა ნაჭრებად, მოვშუშოთ ცხიმში და გადავიტანოთ ღრმა ჭურჭელში. დარჩენილ ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, შევაზავოთ მარილი, წიწაკა და მოვაყაროთ ხორცს. მივუმტოთ შავი წიწაკის კაკლები, დაფნის ფოთოლი, ალყა-ალყა დაჭრილი სტაფილო, ნახევარი ლიტრი ლუდი. კარგად დავაფაროთ ჭურჭელს თავსახური და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე. მზა ხორცს დავასხათ  კოვხ ცივ წყალში გახსნილი  კოვზი ფქვილი და რამდენიმე წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეხლიდან.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. Lilian says:

    This shows real exteiprse. Thanks for the answer.

დატოვეთ კომენტარი