მომზადება:
600 გრ ხბოს ხორცი დავჭრათ, მოგრძო, პატარა ნაჭრებად, მოვშუშოთ ცხიმში და გადავიტანოთ ღრმა ჭურჭელში.
დარჩენილ ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, შევაზავოთ მარილი, წიწაკა და მოვაყაროთ ხორცს.
დავუმტოთ შავი წიწაკის კაკლები, დაფნის ფოთოლი, ალყა-ალყა დაჭრილი სტაფილო, ნახევარი ლიტრი ლუდი.
კარგად დავაფაროთ ჭურჭელს თავსახური და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე. მზა ხორცს დავასხათ ცივ წყალში გახსნილი
1ს.კ ფქვილი და რამდენიმე წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეხლიდან.
ბადრიჯანი კვერცხით |
This shows real exteiprse. Thanks for the answer.