ხალვა

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ ქვაბში, განუწყვეტლივ ვურიოთ ხის კოვზით და დავუმატოთ  ფქვილი. დავტოვოთ მიღებული მასა ნელ ცეცხლზე 10-15 წთ. შაქრისა და წყლისგან მოვადუღოთ სიროფი და დავუმატოთ კარაქსა და ფქვილს. მივიღოთ ერთგვაროვანი მასა და ისევ დავდგათ ნელ ცეცხლზე. როცა ხალვა მზად იქნება. გადმოვიტანოთ სველ ფიცარზე, ავაბრტყელოთ 5 სანტიმეტრის სისქეზე, დავჭრათ რომბებად და მივიტანოთ სუფრასთან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შოკოლადის ძეხვი ქიშმიშით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი