ჭარხლის ფოთლების ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭარხლის ფოთლები გავარჩიოთ,გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე მარილიან წყალში 5-10 წუთი. მოხარშული

ჭარხალი გადავიტანოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დავამატოთ მარილი და გავაციოთ. საფუვრიანი

ცომი გავყოთ ორად, გავაბრტყელოთ ქურის ტაფის ზომაზე. დავაფინოთ პირველი ფენა,დავადოთ მეორე ფენა,

გვერდები შემოვუკეცოთ, ალგ ალაგ ჩანგლით დავჩხვლიტოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი