წიწიბურა ყველით

ძალიან გემრიელი და მარტივი კერძი.! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწიბურა ჩაყარეთ 2 ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში და ხარშეთ წყლის დაშრობამდე. თან  გამუდმებით ურიეთ. შერუიეთ კარაქი და შუშეთ თავდახურულ ქვაბში დაბალ ცეცხლზე.

მოხარშული წიწიბუურა მოათავსეთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოაყარეთ გახეხილი ყველი, სედგით ღუმელში და გააჩერეთ 5წთ. მიირთვის არაჟანთან ერთად.

წიწიბურა ყველით
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ბარდა ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი