წითელი კომბოსტო წითელ ღვინოში

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტო გავრეცხოთ და დავჭრათ წვრილად. ღორის ქონი დავაქუცმაცოთ და მოვხრაკოთ

კარაქში. შემწვარი ქონის ნაჭრები ამოვიღოთ და ამავე ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი

ხახვი. ჩავამატოთ კომბოსტო, მოვშუშოთ, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,შაქარი,მოვასხათ

ღვინო და ვშუშოთ თადახურულ ქვაბში ნახევარი საათი. გამზადებულ კერძს მოვაყაროთ

შებრაწული ღორის ქონის ნაჭრები და მივიტანოთ სუფრასთან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

გუფთა ყაბაყით გუფთა ყაბაყით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი