წითელი აჯიკა (მშრალი)

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ წიწაკები, გამოაცალეთ თესლები და გააშრეთ. გააღციეთ ნიორი და წიწაკებთან ერთად

გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დაუმატეთ სუნელები. მიღებული მასა შეკაზმეთ მარილით და

დაუმატეთ ზეთი იმ რაოდენობით, რომ მიიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.

წითელი აჯიკა (მშრალი)
3.13 (62.5%) 8 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მაყვლის წვენის საწებელი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი