წანდილი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭერმის ჩირი და ნიგოზი დაჭერით, ქიშმიში გარეცხეთ და შეამშრალეთ. ხორბალს წყალი დაასხით და ძალიან კარგად მოხარშეთ. ხორბალი გადაწურეთ, ცოტა წვენი დაუტოვეთ. მოხარშულ ხორბალს დაუმატეთ დაჭრილი ნიგოზი. შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ჭერმის ჩირი. დაუმატეთ ქიშმიში. შემდეგ შეურიეთ თეთრი ბლის მურაბა. დააყარეთ შაქარი. ბოლოს თაფლი დაუმატეთ და ერთხელ კიდევ წამოადუღეთ.

 

წანდილი
2.75 (55%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ტარტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი