ცომი

მომზადება:

გაათბეთ 2 ჭიქა სითხე  ( რძე ან წყალი) გახსენით 2-3 ს.კ საფუარი, დაუმატეთ 2 ც კვერცხი, 1 კგ

პურის ფქვილი,მოზილეთ ცომი.

60 გრ გამდნარ კარაქში დასველეთ ხელი და მანამ ზილეთ, სანამ ცომი მთლიანად არ შეიზელს

ცხიმს, შემდეგ  შეფუთეთ და დადგით თბილ ადგილზე 1-2 საათით,რომ გაფუვდეს.

ცომი
4.5 (90%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ხაჭოს ღვეზელი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი