ჩაშუშული ხორცი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი 5 წთ. დავამატოთ ღორის ხორცის ფარში,

გაჭყლეტილი ნიორი, ლიმონის წვენი, მწარე წიწაკა და ვშუშოთ 1 წთ. ცალკე მოვხარშოთ ბარდა,

გადავწუროთ და შევრუიოთ ფარშს,მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კანგაცლილი

და კუბიკებად დჭრილი პამიდორი და ყველაფერი ერთად ვშუშოთ 15 წთ.

ჩაშუშული ხორცი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიოს რაგუ



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი