ჩაქაფული

ჩაქაფული შეგიძლიათ ხბოს ხორცითაც მოამზადოთ. 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ხორცი, დაჭერით პატარა ნაჭრებად. მწვანილი და მწვანე ხახვი დაჭერით მსხვილად.

ნიორი გაფცქვენით და დაკეპეთ. ქვაბის ძირში ჩააწყვეთ ცოტაოდენი დაჭრილი ხორცი, ზემოდან

მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი, მწვანე ხახვი და ნიორი, შემდეგ- ისევ ხორცი და ასე, ფენა-ფენა,

ერთმანეთის მონაცვლეობით ჩაყარეთ ხორცი და საკმაზები. ყოველ ფენას მოაყარეთ წიწაკა

და მარილი-გემოვნებით. სულ ბოლოს მოაყარეთ ტყემლის მარცვლები. მოასხით

იმდენი ღვინო, რომ ხორცს არ ფარავდეს და დადგით მოსახარშად ნელ ცეცხლზე. კერძი მზარ

იქნება,როცა ხორცი მოიხარშება.

ჩაქაფული
4 (80%) 5 votes





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი