მომზადება:

ათქვიფეთ ჟელატინი 1 ს.კ ცივ წყალში და გააჩერეთ 10 წუთი. შოკოლადი დაყავით პატარა ნატეხებად

და გაადნეთ ჯამში ან ქვაბში. თან ურიეთ. შემდეგ გააგრილეთ და დროდადრო მოურიეთ. ათქვიფეთ

კარგად კვერცხის ცილა.

ჟელატინი გააცხელეთ, თან ურიეთ, სანამ ბოლომდე არ გაიხსნება. ჩაუმატეთ 1-2 ს.კ ორმაგი

ნაღები. ათქვიფეთ დარჩენილი ნაღები, სანამ არ გახდება მსუბუქი და ფაფუკი და დაუმატეთ

ჟელატინს. თან თქვიფეთ. დაუმატეთ გამდნარი შოკოლადი. შოკოლადის მუსი

მოათავსეთ პატარა თასებში .