შილაფლავი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ხორცი და დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად.ქვაბში ჩაასხით ზეტი ან კარაქი,ჩაყარეთ

დაჭრილი ხორცი და მოხრაკეთ. გარეცხეთ ბრინჯი და ჩაალბეთ წყალში. უკვე მოხრაკულ ხორცს

დაამატეთ ბრინჯი, დაასხით 2.5 ლ წყალი და ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე. შეანელეთ პილპილით,

მარილითა და სუნელით.წყალს რომ ჩაიშრობს, გადმოდგით ცეცხლიდან.

შეაფასეთ გვერდი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი