შემწვარი წიწილა-ტაბაკა

მომზადება:

წიწილაკ არგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო ( შეიძლება ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთიც). როცა კარგად გაცხელდება,დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავდოთ მძიმე საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება,გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯი ბოსტნეულით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი