შემწვარი ყაბაყის ნაჭრები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყაბაყი გავრეცხოთ,გავფცქვნათ,დავჭრათ სასურველ ზომებად და მოვაყაროთ მარილი. ამოვავლოთ ფქვილში,

შევწვათ ორივე მხრიდან ცხიმში, მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი და დავტოვოთ ნელ ცეცხლზე 5-8 წუთის

განმავლობაში. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. დანაყილი ნიორიშევურიოთ მაწონს და კერძს

გარნირად მოვასხათ.

შემწვარი ყაბაყის ნაჭრები
3.8 (76%) 5 votes



წაიკითხეთ სხვაც

გუფთა ბულგარული წიწაკით



ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. თათა says:

    უკაცრავად მაწვნის გარნირად მოსხმა რას ნიშნავს?

  2. ნანა says:

    იმედია, იმასაც არ იკითხავთ ზევიდან როგორ მოასხათ მაწონი:))))))))))))

დატოვეთ კომენტარი