შემწვარი მწყერი

შემწვარი მწყერი სუფრაზე დაუჭრელად უნდა მიიტანოთ. სურვილისამებრ შეგიძლიათ კერძი გააფორმოთ სალათის ფურცლებითა და ოხრახუშით. 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაასუფთავეთ მწყერი, გარეცხეთ, გააშრეთ და მოაყარეთ მარილი. სურვილისამებრ წაუსვით

აჯიკა. გააცხეთ ტაფა, დაასხით ზეთი და დააწყვეთ ზედ მწყერი.თითოეულ მწყერს დაადეთ

დაახლოებით 10 გ კარაქი და შებრაწეთ ორივე მხრიდან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კიევური კატლეტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი