შემწვარი მოცარელა

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაფქვილ ზაფრანას დავასხათ 4 ს.კ წყალი, მოვაყაროთ ფქვილი, დავამატოთ წყალი, რომ მივიღოთ

თხევადი ცომი. მოცარელა დავჭრათ თხელ და დიდ კუბიკებად, შევურიოთ ცომს, მივცეთ

ბლინების ფორმა, ამოვავლოთ საფანელში და შეწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

შემწვარი მოცარელა
1 (20%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

საზაფხულო ტოლმა ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი