შემწვარი თევზი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. ფილე დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ამოავლეთ ფქვილში.ხახვი დაჭერით წვრილად.
  2. გაცხელებულ ზეთში მსუბუქად დაბრაწეთ ხახვი.
  3. ტაფაზე დააწყვეთ ფილეს ნაჭრები და შეწვით მაღლ ცეცხლზე, სანამ ფერს არ შეიცვლის. შემდეგ დაბალ ცეცხლზე განაგრძეთ წვა.
  4. სუფრასთან მიიტანეთ მოხარშული ბოსტნეულის გარნირთან ერტად. შეგიძლიათ გააფორმოთ ლიმონითა და მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ორაგული ხიზილალის სოუსით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი