შემწვარი ვაშლი საფანელში

ვინც მარხულობს, შეუძლია სამარხვო კარაქი და მცენარეული ნაღები გამოიყენოს. 

შემადგენლობა: 

მომზადება:

ქიშმიში დავალბოთ ლიქიორში 10 წუთით, ავურიოთ შაქარი. ვაშლი გავფცქვნათ და გული ამოვუღოთ.

გულში მოვათავსოთ ლიქიორში დამბალი შაქრიანი ქიშმიში.

ვაშლები ამოვავლოთ ჯერ დამდნარ კარაქში, შემდეგ კი საფანელსა და შაქრის ნარევში.

თუნუქის ფურცელს წავუსვათ ცოტა კარაქი, ზედ დავაწყოთ ვაშლები და შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ

ღუმელში 15 წთ.

მზა დესერტი მოვრთოთ გათქვეფილი ნაღებით და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.

შეაფასეთ გვერდი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი