შაურმა

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ქათმის ფილე მოშუშეთ კარაქში. ცალკე მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და წიწაკა, ჩაამატეთ ქათმის ხორცს და გააგრძელეთ შუშვა. ხორცის მომზადების შემდეგ დაამატეთ პილპილი, მარილი და სანელებლები გემოვნებით.

ლავაშში გაახვიეთ პომიდვრისა და კიტრის 2-3 თხელი ნაჭერი, ზემოდან დაადეთ 100 გრ შეკმაზული ქათმის ხორცი, მოასხით მაიონეზი და 3-5 წუთით შედგით ღუმელში.

შაურმა
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

ლობიანი (ბაჭული)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი