ყურძნის ნამცხვარი ფრანგულად

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ყურძნის მარცვლები  აურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, შაქარი და მწიკვი მარილი.

ათქვიფეთ კვერცხები და რძე ფქვილში.

წაუსვით კარაქი შესაფერის თასს, მოათავსეთ მასში ყურძნის მარცვლები და მოასხით ათქვეფილი მასა.

გამოაცხვეთ

ნამცხვარი  45 წუთის განმავლობაში ღუმელში 225 გრადუსზე. სუფრაზე მიტანამდე მოაყარეთ შაქრის

პუდრა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტირამისუ