ღორის ნეკნები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ისეთი ნეკნები შეარჩიეთ, ცოტა მეტი ხორცი რომ ჰქონდეს. ნეკნები გარეცხეთ, შეამშრალეთ ხელსახოცით

და დანით ნაჩხვლეტები გაუკეთეთ. ნივრის კბილები გაჭერით 2-3 ნაწილად და ჩაუდეთ ხორცს

ნაჩხვლეტებში. ყველა  მხრიდან მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და შეაზილეთ აჯიკა.ჩადეთ ცხიმწასმულ

ფორმაში, დააფარეთ ფოლგა და შეწვით200 გრადუსზე გახუღებულ ღუმელში.

პერიოდულად თავისივე წვენი მოასხით.

წვის დასასრულისკენ,15-20 წუთით ადრე,ფოლგა მოაძრეთ და ხორცს ზემოდან დაალაგეთ პომიდვრები.

ღორის ნეკნები
4.5 (90%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცი მაიონეზით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. ნოდო says:

    ძან მაგარია რომ შევჭამე მაგრა გამისწორდა :). მიყვარს კულინარია.

დატოვეთ კომენტარი