ღორის ნეკნები აჯიკით

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ისეთი ნეკნები შეარჩიეთ, ცოტა მეტი ხორცი რომ ჰქონდეს. ნეკნები გარეცხეთ, შეამშრალეთ ხელსახოცით

და დანით ნაჩხვლეტები გაუკეთეთ. ნივრის კბილები გაჭერით 2-3 ნაწილად და ჩაუდეთ ხორცს

ნაჩხვლეტებში. ყველა  მხრიდან მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და შეაზილეთ აჯიკა.ჩადეთ ცხიმწასმულ

ფორმაში, დააფარეთ ფოლგა და შეწვით200 გრადუსზე გახუღებულ ღუმელში.

პერიოდულად თავისივე წვენი მოასხით.

წვის დასასრულისკენ,15-20 წუთით ადრე,ფოლგა მოაძრეთ და ხორცს ზემოდან დაალაგეთ პომიდვრები.

 

ღორის ნეკნები აჯიკით

4.7 (93.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყაბაყის ბურთულები ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი