ხორციანი ღვეზელი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილ ხორცს მოვაყაროთ გაჭყლეტილი მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. მოვზილოთ

ცომი ფქვილის, წყლის და საფუვრისგან. ცომი გავყოთ 2 ნაწილად. გავაბრტყელოთ ცომი ქურის ტაფის ფორმაზე,

დავაყაროთ მიღებული ფარში, ზემოდან დავადოთ მეორე ფენა, შემოვუკეცოთ გვერდები, შუაში ჩავჭრათ, რომ

არ ამოიბეროს და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად 20-25 წუთი.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი