ღვეზელი ლობიოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ლობიოს დავასხათ წყალი და დავტოვოთ 4-5 საათი. გამოვუცვალოთ წყალი და მოვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. მოხარშულ ლობიოს გადავაწუროთ წყალი, დავამატოთ მარილი, პილპილი და ზეთში მოხრაკული ხახვი. ყველაფერი კარგად ჩავზილოთ. ცომი გავყოთ რამდენიმე საშუალო ნაწილად, თითოეულში ჩავდოთ ლობიოს გულსართი, მოვახვიოთ, გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ.

ღვეზელი ლობიოთი
1.5 (30%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ფლავი ბულგარული წიწაკით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი