ქამბალა კვერცხით

შემადგენლობა:

მომზადება:

დავჭრათ თევზი წვრილ ნაჭრებად. გავთქვიფოთ კვერცხი,დავუმატოთ მარილი და შავი პილპილი. თევზის

ნაჭრები  ამოვავლოთ კვერცხში, შემდეგ-საფანელში და შევდგათ მაცივარში 1 საათით. ტაფაზე დავასხათ ზეთი,

ჩავაწყოთ თევზი და შევწვათ 2-3 წუთი თითო მხრიდან. თუ თევზი კიდევ დაგრჩათ, ტაფა გაწმინდეთ

ქაღალდით, დავასხათ ზეთი თავიდან და ჩავაწყოთ შესაწვავად თევზის დარჩენილი ნაჭრები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ნიგვზის საწებლით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი