ქათმის ხორცის გულიაში

შემადგენლობა:

მომზადება:

წვრილად დაჭრილი ხორცი მოვხრაკოთ ქონში. დავასხათ ტომატი, წყალი და ვხარშოთ 1-1.5 საათი.

ტაფაში მოვხალოთ ფქვილი, დავუმატოთ ხორცს. ჩავაჭრათ ხახვი, დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი,

პილპილი,მოვასხათ არაჟანი, ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე ყველაფერი ერთად 20 წუთი და სუფრასთან მიტანამდე

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები.

ქათმის ხორცის გულიაში
4 (80%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

სპაგეტი ქათმით და სოკოთი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი