ქათმის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფილე შუაზე გადავჭრათისე, რომ წიგნივით გადაიშალოს. დავბეგვოთ, ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ მარილი და  პილპილი.

ნიორი გავარჩიოთ და დავკეპოთ.  გავანაწილოტ ნიორი ფილეს მთელ ზედპაირზე და მჭიდროს გადავახვიოთ. დავამაგროთ ხის ჩხირებით.

ავიღოთ ისეთი ტაფა, რომელსაც ღუმელშიც შედვგამთ. გავადნოთ კარაქი ან ერბო და დავბრაწოთ რულეტი გარედან. შემდეგ  გადავაფაროთ ფოლგა და 200 გრადუსზე  20 – 30 წუთით გავაჩეროთ.. დორდადრო ტაფაში დაგროვილი ცხიმი ვასხათ და როლეტიც გადავაბრუნოთ.

შეგვიძლია მივირთვათ თბილიც და გაცივებულიც. გაციების შემდეგ თხლად დავჭღათ და საუზმეულსი სახით მივიტანოთ სუფრაზე.

შეაფასეთ გვერდი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი