ქათმის გულ-ღვიძლი

 თუ ამ კერძს გაყინული გულ-ღვიძლით ამზადებთ,ჯერ კარგად გაალღვეთ და დაწრიტეთ, რომ კერძს წყალი

არ შეჰყვეს და არომატი არ დაუარგოს .

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააცხელეთ ტაფა, დაასხით ზეთი, დაყარეთ გულ-ღვიძლი და შეწვით. ხახვი გაჭერით შუაზე და დაჭერით

თხლად. გულ-ღვიძლი რომ შეიბრაწება, დაუმატეთ კარაქი,დაჭრილი ხახვი, სანელებლები, პილპილი და

მარილი. როცა ხახვი მოითუსება, კერძი გადმოდგით ცეცხლიდან და მიირთვით ცხლად.

ქათმის გულ-ღვიძლი
4.2 (84%) 5 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ელარჯი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი