ქათამი ღვინოში

ღვინის სოუსი მოამზადეთ ქათმის შეწვის პარალელურად.

შემადგენლობა:

მომზადება:

გასუფთავეთ ქათამი,გარეცხეთ და დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად. გააცხელეთ ტაფა,

დაასხით ზეთი და დადეთ კარაქის ნახევარი. ტაფაზე დადეთ დაჭრილი ქათამი და შეწვით

კარგად.

ხახვი გაფცქვენით და დაჭერით წვრილად. სოკო გაასუფთავეთ, გარეცხეთ და ისიც დაჭერით

წვრილად.სოკო და ხახვი მოშუშეთ დარჩენილ კარაქში. სოკო რომ მოიშუშება, დაასხით

ღვინო და აადუღეთ. ბოლოს დაუმატეთ ნაღები, პილპილი,მარილი და კვლავ წამოადუღეთ.

შემწვარი ქათმის ნაჭრები დაალაგეთ ჩაღრმავებულ თეფშზე და მოასხით ღვინის სოუსი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ირმის ხორცი ჰუბერტით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი