ქადა

შემადგენლობა:

მასალა ქადის გულისათვის:

მომზადება:

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით, დავაყაროთ პურის ფქვილი და გავაგრძელოთ დაკეპვა, დავამატოთ სოდა, გახსნილი ძმარში და თანდათან მივუმატოთ მაწონი ( მივიღებთ დაკეპილ ცომს). გავყოთ ოთხ ნაწილად, გავაბრტყელოთ სათითაოდ, დავაყაროთ ქადის გული, გადავკეცოთ, გადმოვკეცოთ და შევდგათ მაცივარში, ას მოვიქცეთ თითოეული ცომის დამუშავებისას. გავიმეოროთ 2-3 ჯერ. შემდეგ გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ ფორმებით, ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად.

ქადის  გული მოვამზადოთ შემდეგნაირად: პურის ფქვილი მოვშუშოთ ტაფაზე, დავამატოთ ზეთი და გავაგრძელოთ შუშვა. დავამატოთ შაქრის ფხვნილი,ვანილი და გავყოთ ოთხ ნაწილად.

ქადა
4.13 (82.5%) 16 votes



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის პუდინგი



ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. თინათინ ხიზანიშვილი says:

    მაინტერესებს კვერცხი ცომში არ ჩავამატო?

  2. ინა says:

    იმედია ნორმალური გამომივა. ნახევარი დღეა ვაკეთებ 🙂 ჯერჯერობით 🙂

დატოვეთ კომენტარი