ქაბაბი სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფორთოხალი დაჭერით ძალიან წვრილად.დაასხით წითელი ღვინო და 10 წუთით დადგით

ნელ ცეცხლზე,შემდეგ გააცივეთ. ეს მასა, წითელი მოცვის ჟელე და მდოგვი ერთად აურიეთ.

დაუმატეთ ლიმონის წვენი. სოუსს მოაყარეთ მარილი და მაოსხით ლიმონის წვენი.

დაჭერით ირმის ხორცი, ლორი და კიტრი პატარა ნაჭრებად. გაცხელებულ ზეთში შეწვით

ხორცი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.

 

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი