ფხვიერი ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოცემული ინგრედიენტებით დაახლოებით 40 ცალი პატარ-პატარა ნამცხვარი გამოგივათ. ფქვილს,  გამდნარ კარაქსა და ნაღებს ხელით ავურეთ. დარიჩინსა და კარდემონს დავამატებთ და კარგად მოვზელთ. ცომს ნახევარი საათით გავაჩერებთ. შემდეგ ხის მრგვალ დაფას ავიღებთ და ცომს მასზე გავაბრტყელებთ. ცომი საშუალოდ უნდა გაბრტყელდეს და ფორმებად დაიჭრას. ტაფაზე ‘’ კალკის’’ ქაღალდს დავაფენთ და მოჭრილ ცომებს დავალაგებთ. აირღუმელში შევდგამთ და 40-45 წუთი გავაჩერებთ.

ფხვიერი ნამცხვარი
2 (40%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

კრემიანი მილაკები



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*თამთა says:

    თუ წერთ დაწერეთ სრულყოფილად რა ბოდიალა რეცეპტია რა!

დატოვეთ კომენტარი