ფუნთუშა

მომზადება:

ქვაბში მოათავსეთ 500 გრფქვილი, შეურიეთ  1 ჩ.ჭ ნელთბილ რძეში და 1 ჩ.კ შაქრის ფხვნილში აზელილი 35 გრ

საფუარი. და აკრგად აურიეთ და დადგით 30 წთ თბილ ადგილზე, შეფუთული. დაუმატეთ 100 გრ შაქრის

ფხვნილთან ათქვეფილი 2 ც კვერცხი. 150 გრ მარგარინი. 1/2 ჩ.კ მარილი და თქვიფეთ მანამ.სანამ ბუშტუკები არ

გაჩნდება,დაუმატეთ 100 გრ ქიშმიში.

დაყავით გუნდებად,დააწყვეთ ცხიმწასმულ,ცივ თუნუქის ფირფიტაზე,გააჩერეთ ნახევარი საათი. შედგით

გახურბულ ღუმელში 20-30 წუთით.

ცხობის დასრულებამდე 5 წთ-ით ადრე ფუნთუშებს წაუსვით 1 ს.კ რძეში ათქვეფილი 1 კვერცხის გული.

ფუნთუშა
2.8 (56%) 10 votes



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო კექსუნები



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ნატია says:

    კარგი რეცპტია ეხლა უნდა გამვაცხო

დატოვეთ კომენტარი