ფლავი ფორთოხლით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბრინჯი გაარჩიეთ, გარეცხტ ჯერ თბილ,შემდეგ ცხელ წყლაში. დაასხით 0.5 ლიტრი ადუღებული

წყალი და ხარშეთ დაბალ ცეხხლზე 15 წთ. ფორთოცალს მოაცალეთ ქერქი და დაჭერით

ოთკუთხედებად, მოააყრეთ შაქარი და გააჩერეთ 10 წთ. ბრინჯს შეურიეთ გოგრა, რძე და ხარშეთ

კდიევ 15 წთ. სუფრასთან მიტანის წინ ფლავს დაუმატეთ კარაქი.

ფლავი ფორთოხლით
3 (60%) 3 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მოშუშული ხორცი ლუდით

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი