ფილადელფიური ყველის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  ბალეტები მოათავსეთ ცელოფნის პარკში და დაფხვენით ცომის საბრტყელებლით. შეურიეთ კარაქი. როდესაც მასა შეიკვრება,დადეთ ფორმის ძირზე და გააბრტყელეთ.
  2. ხილის ჟელეს ფხვნილი შაქრიან ვანილთან ერთად გახსენით 1/4 ლ ცივ წყალში. გააჩერეთ 5წთ. გააცხელეთ და თან ურიეთ . გადმოდგით ცეცხლიდან და გააგრილეთ.
  3. ხაჭო და ხაჭოსებრი ყველი მოათავსეთ ჯამში. ლიმონი ცხელი წყლით გარეცხხეთ, გათალეთ და წვრილ ზოლებად დაჭერით, გამოწურეთ წვენი და 100 გ შაქართან ერთას შეურიეთ ხაჭოს. დაუამტეთ ხილის ჟელე.
  4. ნაღები ლიმონჟავასთან ერთად ათქვფიეთ გამაგრებამდე, შეურიეთ ხაჭოიან მასას და გაანაწილეთ გალეტიან ფენაზე. შემოახვიეთ ცელოფანი და შედგით მაცივარში 2-3 სთ.
  5. ლიმონისკ ანი 1ს.კ შაქართან და ცოტა წყალთან ერად წამოადუღეთ. გააგრილეთ და ფსტასთან ერტად მოაყარეთ ნამცხვარს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

კრემი მაწვნით

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი