ფენოვანი ცომი

ამ ცომისგან შესაძლებელია, ყველასთვის საყვარელი „ნაპოლეონის“, კრემიანი მილაკების (ეწ. ტრუბოჩკების), ნამცხვარი „ენის“ ან ფენოვანი ხაჭაპურის გაკეთება.

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცივ წყალს დავუმატოთ მარილი, ზეთი, სპირტი (ან არაყი) და ლიმონმჟავა.
ყველაფერი კარგად ავურიოთ და დავამატოთ იმდენი ფქვილი, რომ საშუალოზე მაგარი ცომი გამოვიდეს.
ცომი და მარგარინი გავყოთ ორ ნაწილად.
ცომის თითო ნახევარს დავადოთ მარგარინის თითო ნახევარი, კონვერტისებურად გადავკეცოთ და გავაბრტყელოთ.
ასე (ოღონდ მარგარინის გარეშე) გავიმეოროთ სამჯერ და 20 წუთით შევდგათ მაცივარში, ოღონდ არა საყინულე კამერაში.
მაცივრიდან გამოღების შემდეგ ცომი ისევ გავაბრტყელოთ და დავჭრათ სასურველი ზომისა და ფორმის ნაჭრებად.

ფენოვანი ცომი
3.84 (76.84%) 19 votes



წაიკითხეთ სხვაც

შაურმა ევროპულად



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი