ფარშირებული ლეღვი

მასალა:

მომზადება:

ავიღოთ ლეღვი და გავჭრათ შუაზე. თითოეულ ლეღვის ნაწილზე მოვათავსოთ ცოტაოდენი ყველი და ნუშის ან თხილის ლებანი, შემდეგ ლეღვის შემოვახვიოთ ლორის ნაჭერი და დავამაგროთ ხის ჩხირით. მოვათავსოთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში,10 წუთის შემდეგ გამოიღეთ. სუფრასთან მიიტანეთ ნახევრადმშრალ ღვინოსთან ერთად.

ფარშირებული ლეღვი
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის საწებელი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*Leri says:

    фаршированный – დატენილი

დატოვეთ კომენტარი