ფარშირებული ბადრიჯანი

მომზადება:

ბადრიჯანს ამოვაცალოთ გული და შევწვათ ზეთში. მოვამზადოთ ფარში: 250 გრამი ძორხის ხორცი შევწვათ და

დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვხრაკოთ 1თავი დაჭრილი და რამდენიმე კბილი ნიორი, 4 ც პამიდორი. ამ ფარშით

დავტენოთ ბადრიჯანი, მოვასხათ 100 გრამი ტომატის პასტა, დავუმატოთ ძირა,მარილი,შავი პილპილი და

მოვშუშოთ.

ფარშირებული ბადრიჯანი
1.33 (26.67%) 3 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ჩაბასტურმებული ქათამი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი