ქაბაბი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან

წვრილად დაჭღილი შინდის ჩურჩით ან კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი.

გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში

და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება, ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღთ რამდენიმე

წუთი.

ქაბაბი
3.71 (74.29%) 7 votes



წაიკითხეთ სხვაც

უგემრიელესი ლობიანი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი