უგემრიელესი ფელამუში

მომზადება:

3 ლიტრ ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი.

კარგად ავურიოთ ხელით ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში.

დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება.

ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.

უგემრიელესი ფელამუში

4.6 (91.43%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი