ტორტი ”რაფაელო”

შემადგენლობა:

კრემისთვის:

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად. დავამატოთ რძეში გახსნილი სოდა, დავასხათ გამდნარი მარგარინი და დავამატოთ იმდენი ფქვილი, რომ მივიღოთ რბილი ცომი. ცომი ადვილად უნდა ბრტყელდებოდეს. დავყოთ 5-6 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და სათითაოდ გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე. კრემის მოსამზადებლად ავთქვიფოთ ცივი არაჟანი შაქრის პუდრასთან ერთად. თითოეულ ფენას წავუსვათ კრემი, მოვაყაროთ ქოქოსი და დავადოთ ერთმანეთს. ტორტის გვერდებიცა და ზედაპირიც დავფაროთ  ქოქოსის ნაფხვენებით. ზევიდან შეგიძლიათ გააფორმოთ რაფაელოებით.

ტორტი ”რაფაელო”
4.57 (91.43%) 7 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ტორტი ნუშით



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. eliso bolkvadze says:

    მმმ როგორ მიყვარსს

დატოვეთ კომენტარი