ტყემლის საწებელი

მომზადება:

ავიღოთ ორი წილი ტყემალი და ერთი წილი ღოღნოშო. გაავარჩიოთ, მოვაილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ,

დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაციოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი,

კამა, ომბალო,ნიორი, წიწაკა,მარილი.ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ

ბოთლეში ან ქილებბში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ,გრილ ადგილას.

ტყემლის საწებელი
4.67 (93.33%) 3 votes





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი