ტორტი რაფაელო

შემადგენლობა:

კრემისთვის:

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შქართან ერთად. დავამატოთ რძეში გახსნილი სოდა, დავასხათ გამდნარი მარგარინი და დავამატოთ იმდენი ფქვილი, რომ მივიღოთ რბილი ცომი. ცომი ადვილად უნდა ბრტყელდებოდეს. დავყოთ 5-6 ნაწილად, გავაბრტყელოთ და სათითაოდ გამოვაცხოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე. კრემის მოსამზდებლად ავთქვიფოთ ცივი არაჟანი შაქრის პუდრასთანნ ერთად. თითოეულ ფენას წავუსვათ კრემი, მოვაყაროთ ქოქოსი და დავადოთ ერთმანეთს. ტორტის გვერდებიცა და ზედაპირიც დავფაროთ  ქოქოსის ნაფხვენებით. ზევიდან შეგიძლიათ გააფორმოთ რაფაელოებით

ტორტი რაფაელო
4.43 (88.7%) 23 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი კრეკერებით



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. mariamchalidze says:

    რამდენ გრადუსზე უნდა გამოაცხო ????

დატოვეთ კომენტარი