ტორტი ”მიმოზა”

გემრიელი ტორტის რეცეპტი,რომელიც აუცილებლად მოგეწონებათ.! 

შემადგენლობა:

პირველი ბისკვიტისათვის:

მეორე ბისკვიტისათვის:

კრემისთვის:

გულსართისათვის:

მომზადება:

პირველი ბისკვიტი გამოსაცხობად კვერცხის  ცილა ავთქვიფოთ სანამ  აქაფდება, შევათქვიფოთ შაქრის ფხვნილი, თითო-თითო კვერცხის გული, ვანილი, დავუამტოთ გაცრილი ფქვილი და კარგად ავთქვიფოთ. ცომი გამოვაცხოთ ქაღალდგაფენილ აფაში, 35-45 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსს ტემპერატურაზე. შემდეგ გავაციოთ, გავყოთ 2 ფენად და ერთი მათგანი დავჭრათ კუბებად. მეორე ბისკვიტიც პირველის მსგავსად გამოვაცხოთ.

კრემის მოსამზადებლად ნაღები ავთქვიფოთ, დავუამტოთ შაქრის პუდრა. ტორტის ასაწყობად პირველ ფენას წავუსვათ კრემი. ზედ დაჭრილი ანანასი დავალაგოთ და დავადოთ მეორე ბისკვიტი, ტორტს მთლიანად წაუსვათ კრემი და ზედ ბისკიტის კუბები მოვათავსოთ.

ტორტი ”მიმოზა”
4.33 (86.67%) 6 votes



წაიკითხეთ სხვაც

მიწისთხილის ნამცხვარი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ნატა says:

    მინდა ზალიან

დატოვეთ კომენტარი