ტორტის ბისკვიტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გავაცალკევოთ კვერცხის ცილა და გული. ავთქვიფოთ ცილა ნელ-ნელა. როცა ცილას გათეთრებამდე მიიყვანთ,

დავამატოთ ნელ-ნელა შაქარი,შემდეგ კვერცხის გული, კარგად რომ აითქვიფება დავამატოთ ნელ-ნელა ფქვილი

და ვანილი. კარგად ავთქვიფოთ.  მიღებული მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, შევდოთ ღუმელში 200

გრადუსზე 25 წუთის განმავლობაში.

ტორტის ბისკვიტი
4.32 (86.47%) 34 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ნამცხვარი



ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. სახელი*ლუსი says:

    რამდენ გრადუსზე უნდ გამოვაცხო? თუ შეიძლება მითხარით. 200 ნამეტანი დიდი ტემპერატურა არაა?

  2. სახელი*lana says:

    180 eyofaaa 200xo aris magram 180 mocic yofnis

დატოვეთ კომენტარი