ტოლმა

შემადგენლობა:

მომზადება:

სატოლმე კომბოსტოს ამოვაჭრათ გული  და მდუღარე წყალში გავაჩეროთ 5 წუთის განმავლობაში. როცა ფოთლები დარბილდება, კომბოსტო ამოვიღოთ, ფოთლები გავაცალკევოთ და ამოვაჭართ მაგარი ადგილები. ღორის რბილი ხორცი, ქონი და ხახვი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მიღებულ ფარშს დავუმატოთ პილპილი, კვერცხი, მარილი და კარგად ავურიოთ. ფარში შევახვიოთ კომბოსტოს ფოთლებში, მოვათავსოთ ქვაბში და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე ხორცის მოხარშვამდე.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი