ტოლმა ტომატში

 შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტოს ამოვაჭრათ გული და გავთუთქოთ ცხელ წყალში. გავაცალკევოთ კომოსტოს

ფურცლები და მოვაჭრათ  სიმაგრეები. ფარში შევაზავოთ მარილით,პილპილით, მოვათავსოთ

კომბოსტოს ფოთლებში და გადავახვიოთ ტოლმა. ჩავაწყოთ ქვაბში, ზემოდან დავაწყოთ წვრილად

დაჭრილი მარგარინი, 1 ჭიქა წყალში გავხსნათ ტომატი, მოვასხათ ტოლმას, დავამატოთ კიდევ 1

ჭიქა წყალი, ტოლმებს დავაფაროთ თეფში, ქვაბს დავახუროთ ხუფი და დავდგათ ნელ ცეცხლზე

40-45 წთ.

ტოლმა ტომატში
3.25 (65%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ჩაშუშული ხორცი

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი